Worstenactie 2017

6 december 2017
Deel dit bericht:

Worstactie 2017

Het is alweer bijna zo ver! De feestdagen en dus de bijbehorende worstactie van DFD staat weer voor de deur. Dit jaar is de worstactie gepland op maandag 11 en dinsdag 12 december 2017. Er mag op deze dagen gevent worden op de aangegeven routes tussen 17.30 – 21.30 uur.

Deze traditionele worstactie wordt gedaan door de korfballers die lid zijn van KF De Wâlden via DFD.

De worsten kunnen opgehaald worden op maandag 11 december tussen 17.30 en 18.30 bij Janny de Haan (Douwelaan 2D in Oentsjerk). Ook de groepen die pas dinsdags de worsten gaan verkopen worden geacht de worsten op maandag op te halen. Mocht niemand van de groep in de gelegenheid zijn de worsten op dit tijdstip op te halen, kan er telefonisch een alternatief worden geregeld (het telefoonnummer van Janny is 058-2562723).

Het inleveren van het geld kan op maandag 11 of dinsdag  12 december plaatsvinden tot 21.30 uur bij Janny de Haan. Let op: gooi het geld niet in een envelop door de brievenbus, maar overhandig dit persoonlijk aan Janny, zodat dit direct in jullie bijzijn geteld kan worden.

Verkooptips
Om de worstactie ook dit jaar weer tot een groot succes te maken, geven we jullie nog een aantal tips:

  • Benader buiten de aangegeven routes ook je familie, kennissen en collega’s (van je ouders).
  • Ga rond etenstijd op pad: dan zijn de meeste mensen thuis.
  • Bedank je klant altijd vriendelijk voor de aankoop en het steunen van de vereniging.

Prijs
Net als vorig jaar is de prijs voor één pakje € 3,00 (in een pakje zitten 4 worsten) en twee pakjes kosten € 5,00.

B aspiranten doen ook weer mee
Voor het derde jaar op rij draaien ook de B aspiranten mee in deze actie. Zij zijn allen ingedeeld bij volwassenen, die het voortouw nemen in deze actie. Doordat zij nu meedoen in deze actie, betekent dit dat zij in het voorjaar vrijgesteld zijn van de jeugdactie (voorheen de paaseitjesactie).

Evaluatie
Net als vorige jaren zijn wij nog steeds benieuwd naar jullie ervaringen met de indeling/aantallen. Daarom wederom het verzoek: koppel jullie ervaringen terug aan Janny zodat we ook volgend jaar weer als sponsorcommissie met een aantal tips vanuit de praktijk aan de slag kunnen.

Indeling en organisatie
HIER
staat de indeling voor de worstactie 2017. Van de leden waarvan de naam is onderstreept en vetgedrukt wordt gevraagd of zij contact op willen nemen met de andere leden in hun groep, om af te spreken wanneer er wordt gevent.

Indien je om wat voor reden dan ook niet op de aangegeven of afgesproken avonden kunt venten, kun je natuurlijk een vervanger regelen of ‘jouw aandeel’ van de te verkopen worsten op een ander moment apart van jullie groepje verkopen in de aangegeven wijken.

 

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, neem dan contact op met één van de leden van de sponsorcommissie of stuur een mail naar: sponsorcommissie@kfdewalden.nl.

Sponsorcommissie KF De Walden
Geanne Stummel, Jelske Vogel – van der Bij, Joke Stummel, Sylvia Swart en Afke Zijlstra

Meer nieuws
Hoofdsponsors