Scheidsrechterscommissie

Welkom op de pagina van de scheidsrechterscommissie van KF De Wâlden,

De scheidsrechterscommissie is o.a. belast met de aanwijzing van jeugd- en verenigingswedstrijden. Ook moet de scheidsrechterscommissie rekening houden met de leveringsplicht van scheidsrechters aan de KNKV (Rompregeling Arbitrage KNKV). Indien er te weinig wedstrijden worden voorzien van een scheidsrechter/beoordelaar van KF de Wâlden resulteert dit in een financiële en sportieve sanctie (boete en punten in mindering).

De scheidsrechterscommissie bestaat uit Rutger Kloosterman (voorzitter), Jan van der Veen (aanwijzer), Bryan Juckers (werving & opleiding) en Anneke Venema (lid). Meer informatie over de taken van de scheidsrechterscommissie en taakverdeling is te vinden in het document: scheidsrechterscommissie KF de Walden – algemene informatie.

De commissie is bereikbaar via: scheidsrechtersKFDW@hotmail.com. Deze mail wordt wekelijks uitgelezen.

Het scheidsrechters schema wordt op deze site gepubliceerd. Tevens is op deze pagina de richtlijn te vinden die gehanteerd is bij de aanwijzing van de jeugd- en verenigingsscheidsrechters. Tevens is een lijst bijgevoegd met leden die een arbitrale opleiding hebben afgerond. De komende jaren moet er hard gewerkt worden aan de kwantiteit en kwaliteit van verenigingsarbitrage. Hier is een beleidsplan voor gemaakt en ook dat is te vinden onderaan deze pagina. Tot slot staat de gedragscode online.

Beleidsplan Arbitrage KF De Wâlden 2016-2020
Scheidsrechterscommissie KF De Wâlden – algemene informatie
Scheidsrechters schema
Richtlijn – aanwijzen jeugd- en verenigingsscheidsrechters voor verenigingswedstrijden
Indeling leden verenigingsarbitrage
Gedragscode Omgang Arbitrage KF De Wâlden
Jaarplanning seizoen 2016/2017

Hoofdsponsors